LK-sivulle2.jpg
WOODIM 25-vuotta

Oy Woodim Finland Ltd on johtava jalopuiden ja massiivipuisten liimalevyjen maahantuoja ja tukkuliike jo 25 vuoden ajan. Laajasta, melkein 30 puulajin varastovalikoimastamme löydät helposti puuraaka-aineet tuotteisiinne.

Nykyaikainen varastoterminaalimme Lahdessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, mahdollistaa joustavan logistiikan ja nopean asiakaspalvelun. 

ECO BLACK TAMMI

Juhalavuoden uutuustuotteemme, kaunis, lämpimän harmaa Eco Black tammi saa värinsä Black Oak Technology menetelmällä, jossa massiivipuu läpivärjätään ympäristöystävällisillä aineilla. Lapsi- ja elintarviketurvallisia eco black puutuotteita voikin käyttää myös keittiösisustuksissa. Puussa ei ole ei ole savustetun tammen hajua, vain sen hyvät tekniset ominaisuudet ja kaunis ulkonäkö.

Saatavilla 30 mm ja 40 mm sormijatketulla sauvalla.

black-oak-technology-1.jpg
orzech europ. (2).jpg
PUUTASOT
Toimitamme massiivipuutasoja öljyttynä, vahattuna tai lakattuna sekä sävytettynä. Vaihtoehtona yli 20 eri puulajia, sekä pitkällä sauvalla että sormijatkettuna. Kotimainen tuotanto mahdollistaa nopeat toimitukset haluamastasi puulajista, myös valmiiksi työstettynä pintakäsittelyineen.

 

Toimitamme puutavaran teollisuuteen laadukkaana sahatavarana, valmiiksi mittoihin sahattuna, liimattuna, profiiliin höylättynä tai tarkkuuskatkottuna sekä pintakäsiteltynä asiakkaan toiveen mukaisesti.
Jatkojalostus
SOVI TAPAAMINEN ENNAKKOON:

Jori Majava

045 8930 520

jori@woodim.fi

Perttu Hämäläinen

040 506 9660

perttu@woodim.fi

Please reload

Jyrki Majava

045 136 7320

jyrki@woodim.fi

050 309 6449

timo@woodim.fi

Please reload

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube