top of page
F4_robot.jpg
Levysta_kalusteeksi-2018-websize-12.jpg
OLSA LYHYESTI
OLSA Ay on yli 35 vuotta vanha perheyritys jonka valikoimasta löytyvät luotettavat ja tuottavat, Eurooppalaisten laitevalmistajien ratkaisut niin puuntyöstöön, purunpoistoon kuin pintakäsittelyyn. Tarjoamme tämän lisäksi huolto- ja varaosapalvelut.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
REUNALISTOITUSTA ERI KOKOLUOKISSA

Tule tutustumaan Itävaltalaisiin Format-4  ja Felder listakoneisiin eri kokoluokissa. Koneet ovat tunnettuja erityisesti laadustaan, monipuolisesta varustuksesta ja helppokäyttöisyydestään. Format-4 sarjan koneet voidaan lisäksi halutessa varustaa PUR-paketilla jolloin koneilla onnistuu niin EVA- kuin PUR-liiman ajo.

FORMAT4 valo-palkki paikoitus
Tutustu paikanpäällä nopeaan CNC-koneisiin tulleeseen valopalkki paikoitukseen. Näyttelyn aikana CNC koneella ajetaan lukuisia eri työnäytöksiä ja esitellään koneen monipuolisia työstöominaisuuksia.

Itse CNC-koneen lisäksi saatavilla on paljon tietoa eri konevaihtoehdoista, niiden ominaisuuksista ja mahdollisuuksista miten mikäkin kone sopisi juuri sinun tuotantoosi.
CNC-5-akselinen.png
PERUSKONEITA JOKA kokoluokassa
LK-tapahtumassa on nähtävillä kattava valikoima eri peruskoneita kaikista kokoluokista.
 
Esillä tarkistuspyörösahoja, oiko/tasohöyliä, alajyrsimiä ja eri kokoisia puruimureita automaattisammuttimilla ja ilman.
EDULLINEN CNC-porakone jolla ONNISTUU MYÖS JYRSINTÄ

Etsitkö edullista CNC porakonetta kalustetuotantoon jolla onnistuisi myös kevyet jyrsinnät? 

Tule paikanpäälle tutustumaan ja kokeilemaan uudistunutta Format4 c-express mallia. Koneella onnistuu poraus kappaleen viideltä eri sivulta ja esim. allaspaikan jyrsintä.

bottom of page