Levysta_kalusteeksi-2018-websize-12.jpg
OLSA LYHYESTI
OLSA Ay on yli 35 vuotta vanha perheyritys jonka valikoimasta löytyvät luotettavat ja tuottavat, Eurooppalaisten laitevalmistajien ratkaisut niin puuntyöstöön, purunpoistoon kuin pintakäsittelyyn. Tarjoamme tämän lisäksi huolto- ja varaosapalvelut.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
REUNALISTOITUKSEN
UUSIN INNOVAATIO

Tule tutustumaan ainutlaatuiseen Format-4  GlueBox PUR- liimanauhayksikköön. Patentoidussa liimanauha-yksikössä ei enää lämmitetä suurta määrää liima vaan vain ja ainoastaaan juuri oikeasti annosteltu saumallinen liimanauhaa viimeistellyn reunanauhoituksen saamiseksi.

GlueBox-yksikkö on valmistettu yhteistyössä liimavalmistaja Jowatin kanssa.

CNC-5-akselinen.png
FORMAT4 H350
5-akselinen CNC
Tutustu paikanpäällä uusimpaan 5-akseliseen CNC teknologiaan Format-4 H350 työstökeskuksella.
Näyttelyn aikana koneella ajetaan lukuisia eri työnäytöksiä ja esitellään koneen monipuolisia työstöominaisuuksia.
Itse CNC-koneen lisäksi saatavilla on paljon tietoa eri konevaihtoehdoista, niiden ominaisuuksista ja mahdollisuuksista miten mikäkin kone sopisi juuri sinun tuotantoosi.
PERUSKONEITA JOKA kokoluokassa
LK-tapahtumassa on nähtävillä kattava valikoima eri peruskoneita kaikista kokoluokista.
 
Esillä tarkistuspyörösahoja, oiko/tasohöyliä, alajyrsimiä ja eri kokoisia puruimureita automaattisammuttimilla ja ilman.
Hammer_CNC.png
CNC-työstökone harrastelijalle tai mallipuusepälle

Uusi Hammer HNC CNC -jyrsin tekee CNC-työstömaailmasta edullisen kaikille. HNC 47.82 on ihanteellinen vaativille ammattilaisille, kunnianhimoisille mallinvalmistajille, laatutietoisille piensarjojen valmistajille sekä kouluille. 

Tehokas jyrsinkara, tarkat lineaariohjaimet ja tehokkaat askelmoottorit takaavat maksimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden jokaisessa haasteessa.

Tule paikanpäälle tutustumaan ja kokeilemaan itse.

COMING SOON